Varenie - Potraviny

VARENIE - POTRAVINY Sója sa síce už v našej kuchyni udomácnila, ale ešte sa neteší toľkej priazni ako fazuľa alebo šošovica. Možno vás nasledujúce informácie inšpirujú siahnuť po vrecúšku tejto strukoviny pri najbližšom nákupe.

VARENIE - POTRAVINY Vlašské orechy patria k najrozšírenejším druhom orechov v našom regióne. Okrem priamej konzumácie sa aj v slovenskej kuchyni často používajú pri príprave tradičných múčnikov. Okrem chuťových vlastností bol dôvodom obľúbenosti tohto druhu orechov aj ich prínos pre zdravie.

VARENIE - POTRAVINY Keď zlyháva alchýmia nášho tela, ktoré nedokáže namiešať ten správny elixír pre náš organizmus, na vine sme obyčajne my sami. Keď sú všetky orgánové systémy funkčné a nemáme žiadne zdravotné ťažkosti, príčinou môže byť nedostatok konkrétnych minerálnych látok, ktoré absentujú v zostave konzumovaných potravín. Jeme pestro, dobre...