Varenie - Rady z kuchyne

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Brusnice si občas doprajeme najmä v sušenej podobe. Pre dokonalú kyslastú chuť osviežia a ak ich je za hrsť, aj zasýtia. Zároveň ako bohatý zdroj vitamínov a minerálov pomáhajú udržiavať v kondícii obličky i tráviaci systém a podporujú vylučovanie škodlivých látok. Dosť dôvodov, aby sme tieto zázračné bobule zakomponovali...

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Potrebujeme ich pri varení a krájaní chleba či zeleniny denne. Súprava nožov nechýba asi v žiadnej kuchyni. Zvyčajne si dáme záležať pri kúpe, no pri zaobchádzaním s týmito pracovnými pomôckami sme už menej obozretní. Čo robiť, aby nám rýchlo neotupeli?

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Kontaktu s prírodou sa neradi vzdávame, aj keď sa ochladí. Nechceme meniť životný štýl, ku ktorému patria aj výšľapy do lesa či prechádzky horským parkom s vrstvou popadaného lístia. A keď začne mráz zachádzať za nechty a trochu oziabať, dobre padne šálka horúceho čaju z termosky. Aké kritéria platia pri voľbe tej...