Skúste jahodový kokteil
VARENIE - RADY Z KUCHYNE Rýchly a osviežujúci. Atribúty kokteilu z čerstvých jahôd bude ideálnym dezertom v letných mesiacoch.
VARENIE - RADY Z KUCHYNE Rýchly a osviežujúci. Atribúty kokteilu z čerstvých jahôd bude ideálnym dezertom v letných mesiacoch.
VARENIE - RADY Z KUCHYNE Kto chce ušetriť kalórie alebo nedôveruje v horúčavách smotanovým zmrzlinám, môže sa osviežiť ovocnými sorbetmi alebo dreňami. V Taliansku poznajú chladivé maškrty rôznych príchutí pod názvom granita, ktorá má však pre trochu inú technológiu chrumkavejšiu textúru.
VARENIE - RADY Z KUCHYNE Nepodarila roštenka na divoko alebo kurací perkelt? Možno ste urobili chybu už kdesi na začiatku, keď ste začali manipulovať so surovým mäsom. Pár dobrých rád pre menej skúsených kuchárov.
VARENIE - RADY Z KUCHYNE Dobré časy pre zmrzlinu. V horúcich dňoch si ju doprajeme ochotnejšie ako inokedy. Aspoň na chvíľu pomôže zabudnúť na neznesiteľné teplo. Ak sa nám zunovali klasické čokoládové a jahodové mrazené verzie, môžeme si pripraviť studený dezert bylinkovej príchute.