Varenie - Rady z kuchyne

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Niektoré exotické druhy ovocia nás trochu odrádzajú. Občas je problematické sa prepracovať cez nedobytnú šupku k dužine a tak v obchode siahneme po nekomplikovaných hruškách, hrozne či banánoch. Pre podobné dôvody obchádzame aj granátové jablko. Škoda, lebo takto prichádzame o množstvo látok užitočných pre naše zdravie,...

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Väčšina z nás má vlastné kulinárske tipy a triky, ktorými si pomáha v kuchyni a na ktoré nedá dopustiť. Však prečo sa trápiť zložitými receptami, keď si vieme varenie uľahčiť, že? Máme pre vás ďalší skvelý tip, ako v kuchyni zažiariť bez veľkej námahy!

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Voda je podmienkou pre zachovanie života, no je nenahraditeľnou aj pri varení. Uplatní sa pri príprave chutných polievok, ale aj cestovín či múčnikov. Bez nej by uvariť niektoré jedlá jednoducho nešlo. Jedinečná je však v prvom rade ako nápoj a zdroj dôležitých minerálov pre naše zdravie.