Varenie - Príprava jedál

VARENIE - PRÍPRAVA JEDÁL Na prvý pohľad sa zdá, že mäsový vývar nie je na prípravu náročný. Veď dať variť kus mäsa a pár kúskov zeleniny predsa nemôže byť problém ani pre začiatočníka. No aj pri príprave tejto obľúbenej polievky môžeme niečo pokaziť, ak sa nepridržíme rád majstrov varešky. Aké sú hlavné zásady?

VARENIE - PRÍPRAVA JEDÁL Na prvý pohľad ide v prípade zemiakového pyré o chlebový recept, ktorý nie je hlavolamom ani pre kuchárskych diletantov. Jednoducho popučíme poriadne zemiaky a je to. No netreba zbytočne zjednodušovať. Aby sme si aj na tejto prílohe skutočne pochutili, príprava si vyžaduje správny postup.

VARENIE - PRÍPRAVA JEDÁL Majonézový šalát je tradičnou súčasťou sviatočnej tabule, mnohí si bez neho štedrú večeru ani nevedia predstaviť. Pravdou však je, že neexistuje univerzálny recept, každý si ho robí po svojom. Koľko domácností, toľko chutí.