Varenie - Rady z kuchyne

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Na ochutených bylinkami a koreninami si pochutnávali už hrdinovia Homérových básní. Receptúry lokálnych špecialít sa po celé stáročia prísne strážili, takže dnes si môže naša generácia vyberať zo skutočne bohatej domácej i zahraničnej produkcie. Preto máme občas problém vybrať z bohatej ponuky pultov. Dať si narezať...

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Bylinky sú malým zázrakom, ktorí si gurmáni cenia už celé stáročia. Sú to často chuťovo a arómou najvýraznejšie ingrediencie, ktoré ovplyvnia konečný výsledok náročnej prípravy jedla. V akej fáze varenia ich vlastne treba pridávať, aby sme niečo nepokazili?

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Ak sa pripravujete na malú letnú oslavu s priateľmi a chcete ponúknuť niečo výnimočné, máme pre vás dobrý tip. Jednoducho zamrazte kvietky alebo kúsky ovocia v ľade. Drink s efektnými kockami ľadu vaši hostia určite ocenia.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Kto by odmietol chutný viedenský rezeň v trojobale. Alebo v podobnom kabáte na mieru pripravené rybie filé či kuracie prsia. Máme však aj iné možnosti, ako obaliť mäso určené na vyprážanie či opekanie.