Varenie - Rady z kuchyne

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Tvaroh je výborným základom pre prípravu múčnikov i zdravých nátierok, no chutí výborne aj v kombinácii s ovocím ako sladký dezert. Najlepšou ingredienciou bude pre všetky tieto prípady kvalitný tvaroh. Netreba ho zháňať v špeciálnych predajniach BIO alebo po farmách, môžeme si ho vyrobiť doma. Najmä ak nám nakyslo mlieko,...

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Ku všetkým sviatkom patrí aj dobré pohostenie. V súvislosti s Veľkou nocou o to viac. Najmä vo veľkých rodinách, kde sa ráta aj s návalom kúpačov a šibačov. A ktorá gazdinka by sa rada nepochválila svojou pohostinnosťou a fantáziou pri príprave i servírovaní sviatočných pochúťok? Ponúkame pár inšpirácií.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Veľká noc sa blíži, preto si každá gazdinka opráši recepty na rodinné špeciality. Niekde si nevedia sviatky jari predstaviť bez veľkonočnej fašírky, inde nesmie chýbať na stole piškótový baranček s farebnými dekoráciami.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Začína obdobie medvedieho cesnaku, ktorým si môžeme vylepšiť mnohé pokrmy. Ak si chceme uchovať chuť tejto rastlinky plnej vitamínov a minerálov aj mimo sezóny, môžeme si urobiť špeciálnu soľ.