Varenie - Príprava jedál

VARENIE - PRÍPRAVA JEDÁL Už sa vám to určite stalo. Nevykysnutý koláč, zdeformovaná bábovka alebo vyschnuté tvrdé buchty. Za chyby sa vždy platí. Ak ich robíme pri príprave kysnutého múčnika, utŕžime hanbu pred celou rodinou a ešte sa na seba hneváme pre sladkých nepodarok a pokazené nedeľné popoludnie. Ktoré nesprávne kroky komplikujú našu cestu...

VARENIE - PRÍPRAVA JEDÁL Rýchla večera alebo skôr príloha k prívarku? Volské oko je obľúbeným jednoduchým jedlom, ktoré dobre zasýti. Treba ho však vedieť správne pripraviť.

VARENIE - PRÍPRAVA JEDÁL Majonézový šalát je tradičnou súčasťou sviatočnej tabule, mnohí si bez neho štedrú večeru ani nevedia predstaviť. Pravdou však je, že neexistuje univerzálny recept, každý si ho robí po svojom. Koľko domácností, toľko chutí.

VARENIE - PRÍPRAVA JEDÁL Med kedysi v kuchyni často dominoval a bol obľúbeným zdrojom cukrov pre ľahkú stráviteľnosť a do istej miery aj pre liečivé účinky. Možno sú tieto týždne dobrou príležitosťou, ako dať medu priestor aj v našom štýle stravovania. A nestačí len položiť si ho, dodržiavajúc tradície, na slávnostne prestretý stôl na štedrú...