Varenie - Príprava jedál

VARENIE - PRÍPRAVA JEDÁL Receptov na polievky existuje na tisíce. Nemusíme sa však držať striktne postupu. Ak chceme z nezahustenej zeleninovej alebo z vývaru získať pokrm, ktorý viac zasýti, môžeme improvizovať a zavariť do neho rôzne knedličky, cestoviny alebo iné prísady. Aj krémové druhy polievok si žiadajú vhodnú závarku.

VARENIE - PRÍPRAVA JEDÁL V horúci deň osvieži najlepšie studená polievka. Možno ako tradičná sa v slovenskej kuchyni vníma skôr sýta strukovinová alebo zapražená zemiaková polievka nakyslo. V lete si však tráviaci systém netreba zaťažovať jedlami, ktoré prajú nášmu organizmu skôr v chladnejších mesiacoch. Na prípravu osviežujúceho receptu si môžeme...

Lečové leto

22.08.2024

VARENIE - PRÍPRAVA JEDÁL Rajčiaky a papriky v záhrade alebo vo fóliovníku postupne dozrievajú alebo sa nám už aj kopia v komore, je preto správny čas na lečo. Jednoduchý recept si osvojili mnohé rodiny a v niektorých platí za obľúbenú letnú večeru.