Varenie - Rady z kuchyne

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Mnohí si už osvojili zvyk urobiť si na raňajky alebo na rýchlu večeru hrianky. No nie pripravené na panvici, ale v hriankovači či v toasteri. Okrem expresnej a jednoduchej prípravy je výhodou aj racionálnejšie stravovanie. Na rozdiel od klasicky pripravených na oleji takto opečené chlebíky na sucho sú bez tuku. Ak sme sa...

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Natierateľné syry s príchuťou tvarohu či smotany sú obľúbeným doplnkom pečiva či chlebíka na raňajky. Podobný výrobok dostaneme v obchode pod názvom Lučina, ale rovnako chutný produkt si môžeme pripraviť doma sami.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Na stôl okrem tradičnej sezónnej zeleniny zvykneme klásť aj menej známe druhy. Patria k nim aj artičoky, fenikel či špargľa. Všetko chutná zelenina, ktorú ponúkanú na pulte mnohí ešte obchádzajú. Možno iba preto, že nevedia, ako ju spracovať. Neobvyklý tvar týchto zástupcov zeleniny vyžaduje aj špeciálny prístup pre čistení...

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Na prvý pohľad príliš triviálna záležitosť. Kto by hľadal manuál na porciovanie torty? Veď je to prosté. Omyl. Nestačí len zhostiť sa profesionálne receptu a zvládnuť prípravu i zdobenie torty na dcérine meniny. Treba ju aj bravúrne rozkrájať a hosťom ponúknuť efektné kúsky s úhľadnými rezmi, aby našej celej snahe...