Varenie - Rady z kuchyne

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Zima zatiaľ nepovedala posledné slovo, ešte nás občas oziaba alebo mrazivo prefúka a po príchode domov si preto dáme rýchlo variť vodu na horúci čaj. No zohriať sa môžeme aj inými nápojmi. Ponúka sa horúce jablko. Receptúry sú viaceré.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Potrpíte sa na bohatú sladkú ponuku vianočného stola? Aby ste sa nedostali do zbytočného stresu, že nestíhate pre svojich blízkych všetky sviatočné cukrovinky, naplánujte si stratégiu pečenia. Jednoducho si rozdeľte prípravu jednotlivých druhov na niekoľko týždňov. Teraz je ten správny čas.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Ak máme chuť na ananás, existuje aj náhradné riešenie – kúpiť si plechovku konzervovaného exotického ovocia. Kto však preferuje čerstvý, musí sa obrniť dávkou trpezlivosti pri jeho čistení.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Obľúbená pochúťka huspenina sa podáva s cibuľou a octom. Hoci patrí skôr k zimným a zabíjačkovým jedlám, uvariť si ju môžeme kedykoľvek v priebehu roka.