Varenie - Rady z kuchyne

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Granátové jablko patrilo kedysi k absolútnej ovocnej exotike, dnes nám obchodné reťazce ponúkajú po celý rok aj tento druh ovocia. Pomaly sa učíme zakomponovať do receptov sladké zrniečka červenej farby a charakteristickej chuti.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Chcete si vypiť s partnerom pri sledovaní filmu pohár vína a ako naschvál nemáte v komore niečo drobné na zahryznutie k dispozícii? Rýchle čipsy si môžete vykúzliť z obyčajných rožkov. A navyše rýchlo.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Je toho tak málo ako šafranu, zvykne sa vravieť, pretože sa považuje za výnimočnú koreninu. Rovnako cenená je aj vanilka. Tieto vzácne pochutiny majú ešte niečo spoločné. Pochádzajú z rastlín, ktoré sa pýšia krásou a ktorých príťažlivé kvety zvykneme obdivovať.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Šľahačka je lahodnou čerešničkou na torte alebo na akomkoľvek dezerte. A efektný kopček šľahačky v nás evokuje aj obraz chutného ovocného pohára či vyššej verzie kávy.