Varenie - Rady z kuchyne

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Plastové obaly sú obľúbené, dokážu vyriešiť viaceré rébusy na uloženie potravín. Môžeme do nich odložiť fazuľovú polievku, dusené mäso, ryžu či iné uvarené jedlo, ale aj desiatu pre školáka, namiešaný šalát či kúsok torty. Sú veľmi praktické, no pri ich údržba treba dodržať pár zásad.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Netreba podceňovať zásady hygieny v kuchyni. Pretože jedlo kontaminované baktériami nám môže spôsobiť zdravotné problémy. V hre je občas aj vážnejšie ochorenie tráviaceho systému, preto opatrnosti pri varení nie je nikdy dosť.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Čokoláda je obľúbenou ingredienciou v sladkej kuchyni, uplatňuje sa pri príprave múčnych jedál, zákuskov i dezertov. Ponúkame pár osvedčených rád pri manipulácii s obľúbenou maškrtou.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Máte správny odhad, koľko gramov predstavuje pol lyžičky soli? Poďme si prakticky porovnať množstvá dané presnými veličinami s tými, ktoré si odhadneme od oka.