Varenie - Rady z kuchyne

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Chcete si vypiť s partnerom pri sledovaní filmu pohár vína a ako naschvál nemáte v komore niečo drobné na zahryznutie k dispozícii? Rýchle čipsy si môžete vykúzliť z obyčajných rožkov. A navyše rýchlo.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Je toho tak málo ako šafranu, zvykne sa vravieť, pretože sa považuje za výnimočnú koreninu. Rovnako cenená je aj vanilka. Tieto vzácne pochutiny majú ešte niečo spoločné. Pochádzajú z rastlín, ktoré sa pýšia krásou a ktorých príťažlivé kvety zvykneme obdivovať.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Šľahačka je lahodnou čerešničkou na torte alebo na akomkoľvek dezerte. A efektný kopček šľahačky v nás evokuje aj obraz chutného ovocného pohára či vyššej verzie kávy.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Plastové obaly sú obľúbené, dokážu vyriešiť viaceré rébusy na uloženie potravín. Môžeme do nich odložiť fazuľovú polievku, dusené mäso, ryžu či iné uvarené jedlo, ale aj desiatu pre školáka, namiešaný šalát či kúsok torty. Sú veľmi praktické, no pri ich údržba treba dodržať pár zásad.