Varenie - Rady z kuchyne

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Bylinky sú malým zázrakom, ktorí si gurmáni cenia už celé stáročia. Sú to často chuťovo a arómou najvýraznejšie ingrediencie, ktoré ovplyvnia konečný výsledok náročnej prípravy jedla. V akej fáze varenia ich vlastne treba pridávať, aby sme niečo nepokazili?

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Ak sa pripravujete na malú letnú oslavu s priateľmi a chcete ponúknuť niečo výnimočné, máme pre vás dobrý tip. Jednoducho zamrazte kvietky alebo kúsky ovocia v ľade. Drink s efektnými kockami ľadu vaši hostia určite ocenia.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Kto by odmietol chutný viedenský rezeň v trojobale. Alebo v podobnom kabáte na mieru pripravené rybie filé či kuracie prsia. Máme však aj iné možnosti, ako obaliť mäso určené na vyprážanie či opekanie.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Už ste možno obdivovali profesionálne ozdoby, ktoré esteticky zvýraznili dezerty či torty, no sami ste si na podobné sladké čarovanie netrúfali. Naučíme vás trik, vďaka ktorému ohúrite známych, ktorým ku kávičke ponúknete zákusok vlastnoručne vyrobenou jedlou dekoráciou.