Varenie - Rady z kuchyne

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Vajce môže byť problémom najmä v letných mesiacoch. Preto sa neodporúča konzumovať v teplejších mesiacoch ani jedlá pripravené zo surových vajec, napríklad majonézu. Problémom však môže byť obdobie prípravy na veľkonočné sviatky, keď sú obchody zaplavené týmto produktom a keď pripravujeme množstvo vaječných špecialít.

Syrové menu

21.02.2024

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Syry patria k delikatesným pochúťkam, ale ako mliečny výrobok sú dosť chúlostivé. Mali by sme poznať základné zásady manipulácie so syrmi, aby sme si ich mohli aj vychutnať.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Už ste otrávení z hotových potravín a iba s nostalgiou spomínate na chuť mliečnych výrobkov, ktoré mali charakteristickejšiu chuť. Platí to aj pre šľahačku. Ak chcete navyše ušetriť peniaze a naopak investovať trochu času, môžete si urobiť v domácich podmienkach lahodnejšiu, ako je tá z obchodu.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Vanilka je už stáročia cenená ako korenie, ktoré vylepšuje chuť zákuskov, koláčov, dezertov a zmrzlín. Aj keď v obchode dostaneme množstvo výrobkov na pečenie s touto príchuťou, silnejšiu vanilkovú arómu získame z domáceho vanilkového cukru.