Varenie - Rady z kuchyne

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Jogurt si zvykneme dávať na desiatu alebo olovrant ako pochúťku na rýchle zasýtenie. Tento mliečny produkt sa však dobre uplatňuje v kuchyni aj pri príprave studených a teplých jedál. Bez jogurtu by si asi nevedeli predstaviť život Bulhari či Gréci. Zvyknú ho využívať na prípravu studenej uhorkovej polievky alebo zálievky...

VARENIE - RADY Z KUCHYNE - RUBRIKA Na prvý pohľad obyčajné činnosti v priestore kuchyne. V skutočnosti tisíc maličkostí, ktoré sa dajú robiť aj lepšie. A prečo nie?

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Čas podvečerných letných posedení s priateľmi s pocitom výnimočnej pohody si žiada aj výnimočné pohostenie. Výborne sa hodia lahodné koktaily s typickým imidžom.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Lahodné espreso z kávovaru si už môžeme urobiť aj vo vlastnej kuchyni. Aby však chutilo aj v nasledujúcich rokoch, mali by sme sa o prístroj starať.