Varenie - Rady z kuchyne

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Aj vy máte v kuchynskej linke a komore zašité staré riady, ktoré patria k dinosaurej edícií hrncov? Pri všetkej úcte ku kúskom, v ktorých varila ešte vaša stará mama, čo vám aj bráni posunúť ich do kategórie odpadu na vyhodenie, dnes sa už dá variť naozaj modernejšie. Čiže rýchlejšie a zdravšie.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Pri varení pokrmov i pečení múčnikov používame často citrón. Ponúkame jednoduché finty, ako manipulovať s týmto druhom ovocia, aby sme ho správne a celý využili.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Kaviár určite nepatrí k potravinám, ktoré si dávame každý deň na raňajky. Je skôr pokrmom, ktorý dokáže zvýrazniť slávnostnú chvíľu, jej výnimočnosť. Napokon, jeho hodnotu vyjadruje aj úctyhodná trhová cena.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Na ochutených bylinkami a koreninami si pochutnávali už hrdinovia Homérových básní. Receptúry lokálnych špecialít sa po celé stáročia prísne strážili, takže dnes si môže naša generácia vyberať zo skutočne bohatej domácej i zahraničnej produkcie. Preto máme občas problém vybrať z bohatej ponuky pultov. Dať si narezať...