Varenie - Rady z kuchyne

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Granátové jablko patrilo kedysi k absolútnej ovocnej exotike, dnes nám obchodné reťazce ponúkajú po celý rok aj tento druh ovocia. Pomaly sa učíme zakomponovať do receptov sladké zrniečka červenej farby a charakteristickej chuti.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Podravka je generáciami obľúbenou legendou v kuchyni, ktorá vyladí chuť každého jedla presne podľa predstáv. Presvedčili sa o tom aj hostia na kulinárskej show "Varenie je strašne... dobré s Podravkou", ktoré sa uskutočnilo 2. októbra v bratislavskom štúdiu varenia Chefparade. Hlavnou hviezdou podujatia bolo obľúbené...

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Je to bežná prax. Ak si pripravujeme čaj z byliniek alebo usušených plodov, jednoducho zmes zalejeme vriacou vodou. V prípade šípkového čaju by to bola chyba.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Často sa píše o problémoch s vajcami a najmä ich pôvodu. Pritom označenie vajíčok môžeme vcelku ľahko dešifrovať. Nechceme si predsa domov doniesť už dávno nie čerstvé alebo dokonca pokazené vajcia.