Varenie - Rady z kuchyne

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Potrpíte sa na bohatú sladkú ponuku vianočného stola? Aby ste sa nedostali do zbytočného stresu, že nestíhate pre svojich blízkych všetky sviatočné cukrovinky, naplánujte si stratégiu pečenia. Jednoducho si rozdeľte prípravu jednotlivých druhov na niekoľko týždňov. Teraz je ten správny čas.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Ak máme chuť na ananás, existuje aj náhradné riešenie – kúpiť si plechovku konzervovaného exotického ovocia. Kto však preferuje čerstvý, musí sa obrniť dávkou trpezlivosti pri jeho čistení.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Obľúbená pochúťka huspenina sa podáva s cibuľou a octom. Hoci patrí skôr k zimným a zabíjačkovým jedlám, uvariť si ju môžeme kedykoľvek v priebehu roka.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE V lete zmrzlinový pohár a v zime šálka bylinkového čaju alebo horúcej čokolády. Tak to má byť. Už chýba len sa naučiť urobiť skutočne dobrý sladký čokoládový nápoj. Zmiešať kakaový prášok s horúcou vodou a efektne naň nastriekať kopec šľahačky nestačí. Túžime predsa po originálnej chuti čokolády. Návod na prípravu...