Varenie - Rady z kuchyne

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Často sa stáva, že nám ostanú zvyšky z nedeľného obeda, alebo nespotrebujeme celý chlieb. Netreba však hneď tvrdšiu žemľu, porciu špagiet alebo zoschnutý kúsok syra vyhodiť. Pri troche fantázie si môžeme urobiť chutnú večeru alebo dokonca inšpiratívne pohostenie pre návštevu.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Je to bežná prax. Ak si pripravujeme čaj z byliniek alebo usušených plodov, jednoducho zmes zalejeme vriacou vodou. V prípade šípkového čaju by to bola chyba.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Hrozno si v tomto ročnom období doprajeme radi a často. Niekomu postačí opláchnuť strapec a pochutnávať si na sladkých bobuliach. Tie sa však dajú konzumovať aj v kombinácii s inými potravinami.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE ...určite vám padnú dobre rady, ako sa čo najľahšie dostať cez tvrdý vonkajší obal ku chutnému plodu. Je ten správny čas pre gaštany, tak prečo si ich odopierať?