Ak máte radi gaštany...
VARENIE - RADY Z KUCHYNE ...určite vám padnú dobre rady, ako sa čo najľahšie dostať cez tvrdý vonkajší obal ku chutnému plodu. Je ten správny čas pre gaštany, tak prečo si ich odopierať?
VARENIE - RADY Z KUCHYNE ...určite vám padnú dobre rady, ako sa čo najľahšie dostať cez tvrdý vonkajší obal ku chutnému plodu. Je ten správny čas pre gaštany, tak prečo si ich odopierať?
VARENIE - RADY Z KUCHYNE Kto by odmietol chutný viedenský rezeň v trojobale. Alebo v podobnom kabáte na mieru pripravené rybie filé či kuracie prsia. Máme však aj iné možnosti, ako obaliť mäso určené na vyprážanie či opekanie.
VARENIE - RADY Z KUCHYNE Aj vy ste prepadli lúskaniu tekvicových semiačok? Robíte dobre. Sú zdravé pre srdce, prostatu, dobrú náladu, hojenie rán i silný imunitný systém. A pretože je sezóna tekvíc a zvykneme pripravovať jedlá z tohto druhu zeleniny častejšie, môžeme zužitkovať aj semienka, ktoré by inak skončili v odpadkoch.
VARENIE - RADY Z KUCHYNE Aj vy máte v kuchynskej linke a komore zašité staré riady, ktoré patria k dinosaurej edícií hrncov? Pri všetkej úcte ku kúskom, v ktorých varila ešte vaša stará mama, čo vám aj bráni posunúť ich do kategórie odpadu na vyhodenie, dnes sa už dá variť naozaj modernejšie. Čiže rýchlejšie a zdravšie.