Varenie - Rady z kuchyne

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Dôvody, prečo hrozienka konzumovať, sú zrozumiteľné. Sušené hroznové bobule možno nevyzerajú najvábnejšie, no scvrknuté plody vinnej revy netreba podceňovať. Obsahujú ovocný cukor, sodík, vitamíny, sacharidy, vlákninu, železo i vápnik a dokonca chránia organizmus pred vplyvom voľných radikálov a pred starnutím.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Netreba vždy zapínať sporák a rozohrievať varnú dosku. Stačí zdravá príloha, ktorá vylepší chuť zeleniny a táto kombinácia môže byť občas aj obedom alebo večerou, prípadne zaujímavým pohostením na oslave.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Aj keď príprava čaju nepatrí medzi náročné úkony v kuchyni, predsa sa len zvyknú robiť školácke chyby, ktoré potom kvalitu nápoja môžu znehodnotia.

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Často sa stáva, že nám ostanú zvyšky z nedeľného obeda, alebo nespotrebujeme celý chlieb. Netreba však hneď tvrdšiu žemľu, porciu špagiet alebo zoschnutý kúsok syra vyhodiť. Pri troche fantázie si môžeme urobiť chutnú večeru alebo dokonca inšpiratívne pohostenie pre návštevu.