Kokosový puding s ovocnou omáčkou 
			            VARENIE - RECEPTY - MÚČNIKY A DEZERTY Šanca pre milovníkov pudingu a tropického ovocia. Kokos zakliaty v pudingovej formičke je osviežujúcim olovrantom alebo výborným letným dezertom.

Ingrediencie:
- 4 bielky
 - 60 g práškového cukru
 - 20 g hrubej múky
 - 80 g kokosovej múčky
 - 20 g roztopeného masla alebo rastlinného tuku
 
Ovocná omáčka:
- 250 g ríbezlí (jahôd, malín)
 - 80 g práškového cukru
 - 125 ml sladkej smotany
 
Príprava:
Z bielkov ušľaháme tuhý sneh, primiešame cukor a znovu dotuha vyšľaháme. Potom pridáme múku, kokosovú múčku, vlažný tuk a premiešame. Pripravené cesto dáme do vymastenej a strúhankou vysypanej pudingovej formy alebo menších formičiek, vložíme do nádoby s vodou, prikryjeme a varíme. Uvarený puding vyklopíme a podávame s ovocnou omáčkou. Tú si pripravíme tak, že pretreté ríbezle alebo iné ovocie rozmiešame s cukrom a sladkou smotanou.
redakcia Doma a Rada

