VARENIE


Bazové tipy pre osvieženie i zdravie

Pomaly je čas zobrať košík a natrhať v parku kvety čiernej bazy na prípravu limonády, ktorý výborne osvieži. Alebo na vypraženie v palacinkovom cestíčku. Recept na bazový sirup, je jednoduchý, rovnako ako na prípravu bazovej šťavy, ktorá výborne dochutí drinky. Na jeseň budeme zase zbierať čierne plody a variť z nich chutný džem alebo čaj proti horúčke a prechladnutiu i na celkové posilnenie organizmu.



Kontakt

magazín Doma a Rada


Slovníky

05.09.2021 22:49

Gastronomický slovník (E, F, G, H)

Varenie   Eintopf –...

Celý článok

—————

05.09.2021 22:49

Gastronomický slovník (A, B, C, D)

Varenie   Absint –...

Celý článok

—————

05.09.2021 22:48

Gastronomický slovník (CH, I, J, K)

Varenie   Chala-...

Celý článok

—————

05.09.2021 22:36

Gastronomický slovník (L, M, N, O)

Varenie   Laktóza -...

Celý článok

—————

05.09.2021 22:35

Gastronomický slovník (P, R, S, T)

Varenie   Paella –...

Celý článok

—————

05.09.2021 22:34

Gastronomický slovník (U,V, W, Z, Y)

Varenie   Ucha – stará...

Celý článok

—————