VARENIE


Ako si neotráviť leto

Leto je chutné. Kým ho neotrávi znehodnotené jedlo, čo je v nedokonale čistej kuchyni veľmi rýchly proces. Pretože čo sa môže pokaziť, to sa aj pokazí. Pokazené mäso môže mať za následok nepríjemnú otravu jedlom. A na pohotovosti môžeme skončiť aj po konzumácii niektorých druhov húb či vďaka pokazenej saláme, ktorú sme si dopriali na výlete pod stanom. Nehovoriac už o exotických gastronomických nástrahách, ktoré na nás číhajú na zahraničnej dovolenke. A v poriadku nie je ani množstvo kalorických, najmä sladených nápojov, ktorých si v horúcich dňoch doprajeme nad mieru.



Kontakt

magazín Doma a Rada


Slovníky

05.09.2021 22:49

Gastronomický slovník (E, F, G, H)

Varenie   Eintopf – typické nemecké jedlo pripravované v jednom...

Celý článok

—————

05.09.2021 22:49

Gastronomický slovník (A, B, C, D)

Varenie   Absint – liehovina zelenej farby s príchuťou...

Celý článok

—————

05.09.2021 22:48

Gastronomický slovník (CH, I, J, K)

Varenie   Chala- židovská vianočka z kysnutého cesta. Chalva –...

Celý článok

—————

05.09.2021 22:36

Gastronomický slovník (L, M, N, O)

Varenie   Laktóza - mliečny cukor, spája sa s problémom intolerancie,...

Celý článok

—————

05.09.2021 22:35

Gastronomický slovník (P, R, S, T)

Varenie   Paella – španielske jedlo pripravené na väčšej panvici...

Celý článok

—————

05.09.2021 22:34

Gastronomický slovník (U,V, W, Z, Y)

Varenie   Ucha – stará ruská rybacia polievka. Vareniky – pokrm...

Celý článok

—————