Varenie - Príprava jedál

Tatársky biftek evokuje dva protichodné postoje. Buď ho milujeme alebo ho vôbec nemusíme. Niekto jednoducho surové mäso do úst nevloží. Kto však s tepelne neupraveným problém nemá, väčšinou si túto pochúťku obľúbi. Našťastie existuje chutná náhrada, vhodná aj pre vegetariánov.

Stručné rady, ako variť bez nehody

Varenie je malá veda. Vajcia natvrdo alebo pečené zemiaky zvládne aj začiatočník, ale nie každý si trúfne na sviečkovú alebo parené buchty. Pomôžu dobré rady hodné zlatej varešky.

Spôsoby tepelného spracovania

Varenie
Dusenie
Varenie v pare
Položka
Položka
Položka
Položka
Položka
Položka
Položka
Položka
Položka
Položka
Položka
Položka
Položka
Položka
Položka
Položka
Položka