Správna výživa
Články
Zdolávame horu cukru
—————
Staré zemiaky sú hrozbou pre zdravie
—————
Surové nie je vždy zdravé
—————
Skladovanie
Zmysluplné nakupovanie a voľbu kvalitných potravín môže napokon znehodnotiť ich neodborné skladovanie. Malé kuchynské dilemy musíme riešiť takmer denne. Na ktorú poličku v chladničke umiestiť čerstvú zeleninu či uvarenú ryžu? Dať zemiaky do tmavej komory alebo ich môžeme nasypať do košíka na kuchynskej linke? Zodpovieme si všetky otázky. A naučíme sa tiež potraviny zavárať, sušiť i správne zmrazovať. Aj zeleninu, ktorú si dopestujeme sami, alebo huby, ktoré si donesieme z lesa.
(foto: pixabay)
Vybrali sme
Viac tu: https://domarada.webnode.sk/varenie/skladovanie/
Skladovanie
Zmysluplné nakupovanie a voľbu kvalitných potravín môže napokon znehodnotiť ich neodborné skladovanie. Malé kuchynské dilemy musíme riešiť takmer denne. Na ktorú poličku v chladničke umiestiť čerstvú zeleninu či uvarenú ryžu? Dať zemiaky do tmavej komory alebo ich môžeme nasypať do košíka na kuchynskej linke? Zodpovieme si všetky otázky. A naučíme sa tiež potraviny zavárať, sušiť i správne zmrazovať. Aj zeleninu, ktorú si dopestujeme sami, alebo huby, ktoré si donesieme z lesa.
(foto: pixabay)
Vybrali sme
Viac tu: https://domarada.webnode.sk/varenie/skladovanie/
Vybrali sme
Chutná a zdravá špargľa
Špargľa, ktorá sa začína uplatňovať aj v slovenskej kuchyni, je zdroj látok dôležitých pre zdravie. Ako ju vlastne čistiť a spracovať v kuchyni? Aby sme boli so špargľou na tanieri šťastnejší a štíhlejší. Je hodná svojho mena kráľovská aj preto, že je veľmi inšpiratívna.
To chce diétu!
—————
—————
—————
—————
Čo je dobré pre...?
—————
—————
—————
—————