Mäso a ryby

Priestor pre mäsových kráľov, ktorí si bez kačacieho stehienka alebo kusa bravčového pliecka nevedia predstaviť ani jeden deň. V takom prípade odporúčame siahať okrem mäsových receptov občas aj po tých rybacích. Okrem toho, že delikatesná rybacinka dodá nášmu telu dôležité minerály, je pre náš žalúdok stráviteľnejšia ako hovädzí steak.


Recepty

03.11.2020 11:50

Plnený bravčový bôčik

Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Pečený bravčový bôčik so žemľovou plnkou chutí najlepšie s knedľou a kapustou.   Ingrediencie: 400 g bravčového...

Celý článok

—————

26.10.2020 12:26

Baranina na divoko s vínom

Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Dusená baranina dochutená hrozienkami, mandľami, perníkom a ríbezľovým lekvárom.   Ingrediencie: 400 g baranieho stehna 20g údenej...

Celý článok

—————


Sviatočné záviny pre náročných

Mäsové záviny sú možno trochu náročnejšie na prípravu, ale výsledok stojí za to. Možno dobrá alternatíva pre sviatočnú tabulu. A praktická pochúťka, lebo sa môže konzumovať teplá i studená. Či už francúzsky závin alebo plnené bravčové stehno a rovnako prievidzský závin.


Mleté teľacie rezne


Ražniči zo zajaca


Plnený pstruh


Baranie na šťave


Srbský rezeň


Kontakt

magazín Doma a Rada


 

WEB pre celú rodinu


Kurča s pilafom


Detviansky rezeň