Mäso a ryby

Priestor pre mäsových kráľov, ktorí si bez kačacieho stehienka alebo kusa bravčového pliecka nevedia predstaviť ani jeden deň. V takom prípade odporúčame siahať okrem mäsových receptov občas aj po tých rybacích. Okrem toho, že delikatesná rybacinka dodá nášmu telu dôležité minerály, je pre náš žalúdok stráviteľnejšia ako hovädzí steak.


Recepty

15.06.2021 16:22

Krokety z hydiny

Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Hydinové krokety môžeme pripraviť aj zo zvyškov duseného či vareného...

Celý článok

—————

27.02.2021 08:46

Kurča s pilafom

Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Kurča s pilafom a s grilovanými rajčiakmi poteší milovníkov...

Celý článok

—————


Sviatočné záviny pre náročných

Mäsové záviny sú možno trochu náročnejšie na prípravu, ale výsledok stojí za to. Možno dobrá alternatíva pre sviatočnú tabulu. A praktická pochúťka, lebo sa môže konzumovať teplá i studená. Či už francúzsky závin alebo plnené bravčové stehno a rovnako prievidzský závin.


Mleté teľacie rezne


Ražniči zo zajaca


Plnený pstruh


Baranie na šťave


Srbský rezeň