Mäso a ryby

Priestor pre mäsových kráľov, ktorí si bez kačacieho stehienka alebo kusa bravčového pliecka nevedia predstaviť ani jeden deň. V takom prípade odporúčame siahať okrem mäsových receptov občas aj po tých rybacích. Okrem toho, že delikatesná rybacinka dodá nášmu telu dôležité minerály, je pre náš žalúdok stráviteľnejšia ako hovädzí steak.


Recepty

18.09.2020 15:17

Obložené hovädzie rebro

Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Hovädzie mäso z vývaru chutí výborne s varenou zeleninou a ochuteným šalátom i jablkami...

Celý článok

—————

08.09.2020 09:13

Vyprážané bravčové kotlety

Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Tip, ako pri vyprážaní bravčových kotliet dosiahnuť skutočne mäkké a krehké mäso.   Ingrediencie: 4 bravčové...

Celý článok

—————


Sviatočné záviny pre náročných

Mäsové záviny sú možno trochu náročnejšie na prípravu, ale výsledok stojí za to. Možno dobrá alternatíva pre sviatočnú tabulu. A praktická pochúťka, lebo sa môže konzumovať teplá i studená. Či už francúzsky závin alebo plnené bravčové stehno a rovnako prievidzský závin.


Mleté teľacie rezne


Ražniči zo zajaca


Plnený pstruh


Baranie na šťave


Srbský rezeň


Kontakt

magazín Doma a Rada


 

WEB pre celú rodinu


Kurča s pilafom


Detviansky rezeň