Príprava jedál


Články

22.08.2022 14:42

Vaflovače v profesionálnej gastronómii

Varenie – Príprava jedál   Vafle sa už roky tešia neustálej a neustálej popularite - môžu sa podávať sladké, ale aj v suchej verzii. Ich výroba je rýchla a jednoduchá a používa sa na...

Celý článok

—————

04.08.2022 17:50

Pravé talianske rizoto

Varenie – Príprava jedál   Pod rizotom si mnohí predstavujú zmiešanie uvarenej ryže a ostatných ingrediencií, často zvyškov duseného mäsa a konzervovanej zeleniny. Ak však...

Celý článok

—————

08.05.2022 21:50

Špargľa je in!

Varenie – Príprava jedál   Jar prináša veľa možností ako si doplniť vitamíny a obohatiť jedálniček aj pomocou chrumkavej zeleniny. Sezónna a delikátna špargľa je vhodnou voľbou...

Celý článok

—————


Drobničky spoza sporáka

Príma tipy na varenie

Príma tipy na varenie

Varenie - Príprava jedál   Údené mäso varíme jeden a pol hodiny na jednej strane a potom rovnako dlho na tej druhej. Kratšiu dobu na zmäknutie, asi o 45 minút menej, potrebuje krkovička,...

Viac

—————


Čas rebarbory, čas letných koláčov

Obdobie zdravej rebarbory je už tu. Môžeme si z nej upiecť chutný koláč s kokosom či iný v kombinácii s jahodami, alebo ďalší zo špaldovej múky. Výborný je aj pikantný rebarborový múčnik, koláč s drobenkou a alebo bábovka. Rebarbora je vhodná aj na zaváranie, pripraviť si môžeme želé s bazou.



Kontakt

magazín Doma a Rada


Spôsoby tepelného spracovania

14.08.2011 09:24

Varenie

Celý článok

—————

14.08.2011 09:18

Varenie vo vodnom kúpeli

Celý článok

—————

14.08.2011 09:14

Varenie v pare

Celý článok

—————

14.08.2011 09:09

Blanšírovanie

Celý článok

—————

14.08.2011 09:04

Pošírovanie

Celý článok

—————

14.08.2011 08:59

Varenie v tlakovom hrnci

Celý článok

—————