Príprava jedál
Jedlo je výnimočný fenomén v našom živote. Jesť musí každý. Ale varenie? To je iná káva. Pre niekoho sféra neznáma, pre iného chlebík každodenný. Ale občas sa musí k sporáku postaviť aj ten, pre koho kúzlenie s vareškou nie je obľúbenou aktivitou. Ak nechce zostať hladný. Aby z hrnca nevykypelo, naučí svoju dcéru každá mama. My pridáme zásady fritovania, pečenia, grilovania i varenia vo woku. A predstavíme aj zástup pochutín, ktoré vylepšia zážitok z konzumácie opekaného steaku či pikantného gulášu.
(foto: pixabay)
Vybrali sme
Články
Raňajkové menu s Mecomom
—————
Tipy na sviatočný šalát
—————
Vyšperkujte si jedlá do dokonalosti
—————
Ako profesionálni cukrári
Aj keď máme sviatky za sebou, aj v novom roku si môžeme osladiť život. Preto určite potešia rady, ako upiecť mafiny a šamrole, alebo iné múčniky z lístkového, prípadne z piškótového cesta, ako oddeliť bielko od žĺtka a urobiť perfektný sneh. A čo takto tip na cesto, z ktorého môžete pripraviť rôzne sladké múčniky?
Drobničky spoza sporáka
Príma tipy na varenie
—————
Vedieť iba variť nestačí
Varenie neznamená len vložiť sliepku do hrnca plného vody a nechať ju variť domäkka. Je to množstvo preverených technológií tepelnej prípravy jedla, z ktorých mnohé poznali už naše staré mamy, no iné sú zbrusu nové. Poďme si ich všetky pospomínať.
Spôsoby tepelného spracovania
—————
—————
—————
—————
—————
—————
WEB pre celú rodinu