Príprava jedál
Články
26.11.2022 21:55
Vydarené medové pečenie
Varenie – Príprava jedál
Med kedysi v kuchyni často dominoval a bol obľúbeným zdrojom cukrov pre ľahkú stráviteľnosť a do istej miery aj pre liečivé účinky. Možno sú...
—————
04.11.2022 15:14
Kde sa dobre varí, tam sa dobre darí
V kuchyni s Podravkou
Keď sú dni stále kratšie, za oknom sychravo a mrazivý vietor prefúkne aj ten najlepší kabát, každý z nás radšej trávi čas doma v teple. Naši...
—————
12.10.2022 20:19
Zdobíme tortu
Varenie – Príprava jedál
Aj keď nám obchody ponúkajú množstvo hotových zákuskov i celé torty pripravené profesionálnymi cukrármi, viac sa cení i chutí vlastnoručne upečená doma. Poradíme,...
—————
Drobničky spoza sporáka
Príma tipy na varenie
Varenie - Príprava jedál
Údené mäso varíme jeden a pol hodiny na jednej strane a potom rovnako dlho na tej druhej. Kratšiu dobu na zmäknutie, asi o 45 minút menej, potrebuje krkovička,...
—————
Čas rebarbory, čas letných koláčov
Obdobie zdravej rebarbory je už tu. Môžeme si z nej upiecť chutný koláč s kokosom či iný v kombinácii s jahodami, alebo ďalší zo špaldovej múky. Výborný je aj pikantný rebarborový múčnik, koláč s drobenkou a alebo bábovka. Rebarbora je vhodná aj na zaváranie, pripraviť si môžeme želé s bazou.
Spôsoby tepelného spracovania
—————
—————
—————
—————
—————
—————