Príprava jedál


Články

30.10.2021 14:40

Chystáte sa variť slepačí vývar?

Varenie – Príprava jedál   Vývar je jedným zo základov kuchyne. Dokáže lahodne zasýtiť, pomôcť vyliečiť pokazený žalúdok, posilniť pacienta po chrípke, ale aj vylepšiť mnohé jedlá. Kto si myslí,...

Celý článok

—————

25.09.2021 16:57

Varíme z tekvice

Varenie – Príprava jedla   Tekvica, ktorej sezóna je v plnom prúde, je žriedlom vitamínov a minerálov a pre nízky obsah cukru a vysoké zastúpenie vody je výbornou potravinou...

Celý článok

—————

25.08.2021 18:40

Finty na skutočne dobrý vývar

Varenie – Príprava jedla   Na prvý pohľad sa zdá, že mäsový vývar nie je na prípravu náročný. Veď dať variť kus mäsa a pár kúskov zeleniny predsa nemôže byť problém ani pre začiatočníka. No...

Celý článok

—————


Drobničky spoza sporáka

Príma tipy na varenie

Príma tipy na varenie

Varenie - Príprava jedál   Údené mäso varíme jeden a pol hodiny na jednej strane a potom rovnako dlho na tej druhej. Kratšiu dobu na zmäknutie, asi o 45 minút menej, potrebuje krkovička, karé a bôčik. Uvarené mäso necháme vychladnúť...

Viac

—————


Dajme špenátu väčšiu šancu

Máte radi špenát? Ak nie, možno ste nemali k dispozícii tie správne recepty. Skúste raz toskánsky rezeň, špenátové palacinky alebo polievku z čerstvých špenátových listov. A to zďaleka nie je koniec zoznam chutných jedál, ktorej si z tejto zdravej potraviny môžete pripraviť.



Kontakt

magazín Doma a Rada


Spôsoby tepelného spracovania

14.08.2011 09:24

Varenie

Celý článok

—————

14.08.2011 09:18

Varenie vo vodnom kúpeli

Celý článok

—————

14.08.2011 09:14

Varenie v pare

Celý článok

—————

14.08.2011 09:09

Blanšírovanie

Celý článok

—————

14.08.2011 09:04

Pošírovanie

Celý článok

—————

14.08.2011 08:59

Varenie v tlakovom hrnci

Celý článok

—————