Príprava jedál
Články
30.10.2021 14:40
Chystáte sa variť slepačí vývar?
Varenie – Príprava jedál
Vývar je jedným zo základov kuchyne. Dokáže lahodne zasýtiť, pomôcť vyliečiť pokazený žalúdok, posilniť pacienta po chrípke, ale aj vylepšiť mnohé jedlá. Kto si myslí,...
—————
25.09.2021 16:57
Varíme z tekvice
Varenie – Príprava jedla
Tekvica, ktorej sezóna je v plnom prúde, je žriedlom vitamínov a minerálov a pre nízky obsah cukru a vysoké zastúpenie vody je výbornou potravinou...
—————
25.08.2021 18:40
Finty na skutočne dobrý vývar
Varenie – Príprava jedla
Na prvý pohľad sa zdá, že mäsový vývar nie je na prípravu náročný. Veď dať variť kus mäsa a pár kúskov zeleniny predsa nemôže byť problém ani pre začiatočníka. No...
—————
Drobničky spoza sporáka
Príma tipy na varenie
Varenie - Príprava jedál
Údené mäso varíme jeden a pol hodiny na jednej strane a potom rovnako dlho na tej druhej. Kratšiu dobu na zmäknutie, asi o 45 minút menej, potrebuje krkovička, karé a bôčik. Uvarené mäso necháme vychladnúť...
—————
Dajme špenátu väčšiu šancu
Máte radi špenát? Ak nie, možno ste nemali k dispozícii tie správne recepty. Skúste raz toskánsky rezeň, špenátové palacinky alebo polievku z čerstvých špenátových listov. A to zďaleka nie je koniec zoznam chutných jedál, ktorej si z tejto zdravej potraviny môžete pripraviť.
Spôsoby tepelného spracovania
—————
—————
—————
—————
—————
—————