Príprava jedál


Články

09.12.2021 12:59

Babičkine šamrole

Varenie - Príprava jedla   Niektoré zákusky a koláče majú príchuť detstva. Pokojne sa môžeme doň na chvíľu vrátiť, ak si napríklad urobíme úžasne vyzerajúce šamrole. Máme to ľahšie ako...

Celý článok

—————

06.12.2021 12:51

Variácie na varený jazyk

Varenie – Príprava jedál   Niektoré jedlá, najmä vnútornosti majú u mnohých konzumentov červenú. Jednoducho ich na tanieri neakceptujú. Často však ide o lahôdky, ktoré si ostatní...

Celý článok

—————

03.12.2021 14:43

Pečieme vianočné keksy

Varenie – Príprava jedla   Každá gazdinka sa rada pochváli svojim vianočným pečivom a pretože sa kvalita jej cukrárskych schopností odvíja od množstva rôznych druhov, pečenie keksov...

Celý článok

—————


Drobničky spoza sporáka

Príma tipy na varenie

Príma tipy na varenie

Varenie - Príprava jedál   Údené mäso varíme jeden a pol hodiny na jednej strane a potom rovnako dlho na tej druhej. Kratšiu dobu na zmäknutie, asi o 45 minút menej, potrebuje krkovička, karé a bôčik. Uvarené mäso necháme vychladnúť...

Viac

—————


Dajme špenátu väčšiu šancu

Máte radi špenát? Ak nie, možno ste nemali k dispozícii tie správne recepty. Skúste raz toskánsky rezeň, špenátové palacinky alebo polievku z čerstvých špenátových listov. A to zďaleka nie je koniec zoznam chutných jedál, ktorej si z tejto zdravej potraviny môžete pripraviť.



Kontakt

magazín Doma a Rada


Spôsoby tepelného spracovania

14.08.2011 09:24

Varenie

Celý článok

—————

14.08.2011 09:18

Varenie vo vodnom kúpeli

Celý článok

—————

14.08.2011 09:14

Varenie v pare

Celý článok

—————

14.08.2011 09:09

Blanšírovanie

Celý článok

—————

14.08.2011 09:04

Pošírovanie

Celý článok

—————

14.08.2011 08:59

Varenie v tlakovom hrnci

Celý článok

—————