Príprava jedál
Články
09.12.2021 12:59
Babičkine šamrole
Varenie - Príprava jedla
Niektoré zákusky a koláče majú príchuť detstva. Pokojne sa môžeme doň na chvíľu vrátiť, ak si napríklad urobíme úžasne vyzerajúce šamrole. Máme to ľahšie ako...
—————
06.12.2021 12:51
Variácie na varený jazyk
Varenie – Príprava jedál
Niektoré jedlá, najmä vnútornosti majú u mnohých konzumentov červenú. Jednoducho ich na tanieri neakceptujú. Často však ide o lahôdky, ktoré si ostatní...
—————
03.12.2021 14:43
Pečieme vianočné keksy
Varenie – Príprava jedla
Každá gazdinka sa rada pochváli svojim vianočným pečivom a pretože sa kvalita jej cukrárskych schopností odvíja od množstva rôznych druhov, pečenie keksov...
—————
Drobničky spoza sporáka
Príma tipy na varenie
Varenie - Príprava jedál
Údené mäso varíme jeden a pol hodiny na jednej strane a potom rovnako dlho na tej druhej. Kratšiu dobu na zmäknutie, asi o 45 minút menej, potrebuje krkovička, karé a bôčik. Uvarené mäso necháme vychladnúť...
—————
Dajme špenátu väčšiu šancu
Máte radi špenát? Ak nie, možno ste nemali k dispozícii tie správne recepty. Skúste raz toskánsky rezeň, špenátové palacinky alebo polievku z čerstvých špenátových listov. A to zďaleka nie je koniec zoznam chutných jedál, ktorej si z tejto zdravej potraviny môžete pripraviť.
Spôsoby tepelného spracovania
—————
—————
—————
—————
—————
—————