Príprava jedál


Články

17.10.2012 11:55

Grilovať môžeme aj v zime

Varenie – Príprava jedla   Grilovanie spájame skôr s teplejšími mesiacmi. Tento spôsob úpravy jedla je totiž často súčasťou rodinnej oslavy alebo príjemného priateľského posedenia. Kto by...

Celý článok

—————

13.10.2012 16:30

Rozmarín jedlo úžasne prevonia

Varenie - Príprava jedla   Rozmarín je silno aromatická bylinka, ktorá je obľúbená nielen v našej, ale obzvlášť v stredozemnej kuchyni. Viete, ako sa dá využiť pri príprave...

Celý článok

—————


Drobničky spoza sporáka

Príma tipy na varenie

Príma tipy na varenie

Varenie - Príprava jedál   Údené mäso varíme jeden a pol hodiny na jednej strane a potom rovnako dlho na tej druhej. Kratšiu dobu na zmäknutie, asi o 45 minút menej, potrebuje krkovička, karé a bôčik. Uvarené mäso necháme vychladnúť...

Viac

—————


Dajme špenátu väčšiu šancu

Máte radi špenát? Ak nie, možno ste nemali k dispozícii tie správne recepty. Skúste raz toskánsky rezeň, špenátové palacinky alebo polievku z čerstvých špenátových listov. A to zďaleka nie je koniec zoznam chutných jedál, ktorej si z tejto zdravej potraviny môžete pripraviť.



Kontakt

magazín Doma a Rada


Spôsoby tepelného spracovania

14.08.2011 09:24

Varenie

Celý článok

—————

14.08.2011 09:18

Varenie vo vodnom kúpeli

Celý článok

—————

14.08.2011 09:14

Varenie v pare

Celý článok

—————

14.08.2011 09:09

Blanšírovanie

Celý článok

—————

14.08.2011 09:04

Pošírovanie

Celý článok

—————

14.08.2011 08:59

Varenie v tlakovom hrnci

Celý článok

—————