Príprava jedál
Články
17.10.2012 11:55
Grilovať môžeme aj v zime
Varenie – Príprava jedla
Grilovanie spájame skôr s teplejšími mesiacmi. Tento spôsob úpravy jedla je totiž často súčasťou rodinnej oslavy alebo príjemného priateľského posedenia. Kto by...
—————
13.10.2012 16:30
Rozmarín jedlo úžasne prevonia
Varenie - Príprava jedla
Rozmarín je silno aromatická bylinka, ktorá je obľúbená nielen v našej, ale obzvlášť v stredozemnej kuchyni.
Viete, ako sa dá využiť pri príprave...
—————
Drobničky spoza sporáka
Príma tipy na varenie
Varenie - Príprava jedál
Údené mäso varíme jeden a pol hodiny na jednej strane a potom rovnako dlho na tej druhej. Kratšiu dobu na zmäknutie, asi o 45 minút menej, potrebuje krkovička, karé a bôčik. Uvarené mäso necháme vychladnúť...
—————
Dajme špenátu väčšiu šancu
Máte radi špenát? Ak nie, možno ste nemali k dispozícii tie správne recepty. Skúste raz toskánsky rezeň, špenátové palacinky alebo polievku z čerstvých špenátových listov. A to zďaleka nie je koniec zoznam chutných jedál, ktorej si z tejto zdravej potraviny môžete pripraviť.
Spôsoby tepelného spracovania
—————
—————
—————
—————
—————
—————