Príprava jedál


Články

15.02.2022 15:33

Upečme si francúzsky croissant

Varenie – Príprava jedál   Croissanty sa piekli v Paríži už v prvej polovici 19. storočia. Chutnému pečivu z lístkového tukového cesta odolal len málokto, až mu podľahol...

Celý článok

—————

04.02.2022 16:34

Jednoduché ako placka

Varenie – Príprava jedál   Máme ďaleko do výplaty, ale hlboko do vrecka a komora už neponúka veľa alternatív? V tom prípade je riešenie jednoduché ako facka. Vlastne...

Celý článok

—————

28.01.2022 15:18

Ako pripraviť chutný rezeň

Varenia – Príprava jedál   Na prvý pohľad tradičná lahôdka, ktorú každý zvládne. Tvrdý alebo príliš opečený rezeň však pokazil už nejeden dobrý obed či dojem z neho. Aby sme si na...

Celý článok

—————


Drobničky spoza sporáka

Príma tipy na varenie

Príma tipy na varenie

Varenie - Príprava jedál   Údené mäso varíme jeden a pol hodiny na jednej strane a potom rovnako dlho na tej druhej. Kratšiu dobu na zmäknutie, asi o 45 minút menej, potrebuje krkovička,...

Viac

—————


Čas rebarbory, čas letných koláčov

Obdobie zdravej rebarbory je už tu. Môžeme si z nej upiecť chutný koláč s kokosom či iný v kombinácii s jahodami, alebo ďalší zo špaldovej múky. Výborný je aj pikantný rebarborový múčnik, koláč s drobenkou a alebo bábovka. Rebarbora je vhodná aj na zaváranie, pripraviť si môžeme želé s bazou.



Kontakt

magazín Doma a Rada


Spôsoby tepelného spracovania

14.08.2011 09:24

Varenie

Celý článok

—————

14.08.2011 09:18

Varenie vo vodnom kúpeli

Celý článok

—————

14.08.2011 09:14

Varenie v pare

Celý článok

—————

14.08.2011 09:09

Blanšírovanie

Celý článok

—————

14.08.2011 09:04

Pošírovanie

Celý článok

—————

14.08.2011 08:59

Varenie v tlakovom hrnci

Celý článok

—————