Príprava jedál


Články

09.12.2023 13:17

Variácie na tatársky biftek

Varenie – Príprava jedál   Tatársky biftek evokuje dva protichodné postoje. Buď ho milujeme alebo ho vôbec nemusíme. Niekto jednoducho surové mäso do úst nevloží. Kto však s tepelne...

Celý článok

—————

01.03.2023 11:28

McCain receptové inšpirácie pre vaše kulinárske dobrodružstvá

Varenie - Príprava jedál   Určite súhlasíte, že skvelé jedlo má byť pripravené s láskou. Najmä, ak ide o našich blízkych. Už dávno však neplatí, že by ste kvôli výborným pochúťkam mali...

Celý článok

—————

15.02.2023 17:07

Fondue expresne

Varenie – Príprava jedál   Máte chuť na fondue, typické jedlo zo syra? Žiadne obavy, na jeho prípravu nepotrebujete špeciálny hrniec. Postačí aj bežná výbava kuchyne. Možno by Švajčiari...

Celý článok

—————


Drobničky spoza sporáka

Príma tipy na varenie

Príma tipy na varenie

Varenie - Príprava jedál   Údené mäso varíme jeden a pol hodiny na jednej strane a potom rovnako dlho na tej druhej. Kratšiu dobu na zmäknutie, asi o 45 minút menej, potrebuje krkovička, karé a bôčik. Uvarené mäso necháme vychladnúť vo vývare, potom bude...

Viac

—————




Kontakt

magazín Doma a Rada


Spôsoby tepelného spracovania

13.08.2011 19:19

Zahusťovanie pokrmov

Celý článok

—————

13.08.2011 19:15

Dochucovanie

Celý článok

—————