Príprava jedál
Jedlo je výnimočný fenomén v našom živote. Jesť musí každý. Ale varenie? To je iná káva. Pre niekoho sféra neznáma, pre iného chlebík každodenný. Ale občas sa musí k sporáku postaviť aj ten, pre koho kúzlenie s vareškou nie je obľúbenou aktivitou. Ak nechce zostať hladný. Aby z hrnca nevykypelo, naučí svoju dcéru každá mama. My pridáme zásady fritovania, pečenia, grilovania i varenia vo woku. A predstavíme aj zástup pochutín, ktoré vylepšia zážitok z konzumácie opekaného steaku či pikantného gulášu.
(foto: pixabay)
Články
Raňajkové menu s Mecomom
—————
Skúsme raz mafiny
—————
Tipy na sviatočný šalát
—————
Ako skrotiť kysnuté cesto?
Blíži sa čas, keď gazdinky chystajú typické vianočné múčniky z kysnutého cesta či už s orechovou alebo makovou plnkou. Ako postupovať, aby sa kysnuté cesto vydarilo? Alebo, čo robiť, ak cesto neposlúcha? Asi padnú dobre užitočné rady.
Drobničky spoza sporáka
Príma tipy na varenie
—————
Vedieť iba variť nestačí
Varenie neznamená len vložiť sliepku do hrnca plného vody a nechať ju variť domäkka. Je to množstvo preverených technológií tepelnej prípravy jedla, z ktorých mnohé poznali už naše staré mamy, no iné sú zbrusu nové. Poďme si ich všetky pospomínať.
Spôsoby tepelného spracovania
—————
—————
—————
—————
—————
—————
WEB pre celú rodinu