Príprava jedál


Články

26.11.2022 21:55

Vydarené medové pečenie

Varenie – Príprava jedál   Med kedysi v kuchyni často dominoval a bol obľúbeným zdrojom cukrov pre ľahkú stráviteľnosť a do istej miery aj pre liečivé účinky....

Celý článok

—————

04.11.2022 15:14

Kde sa dobre varí, tam sa dobre darí

V kuchyni s Podravkou   Keď sú dni stále kratšie, za oknom sychravo a mrazivý vietor prefúkne aj ten najlepší kabát, každý z nás radšej trávi čas doma v teple....

Celý článok

—————

12.10.2022 20:19

Zdobíme tortu

Varenie – Príprava jedál Aj keď nám obchody ponúkajú množstvo hotových zákuskov i celé torty pripravené profesionálnymi cukrármi, viac sa cení i chutí vlastnoručne upečená doma....

Celý článok

—————


 


Drobničky spoza sporáka

Príma tipy na varenie

Príma tipy na varenie

Varenie - Príprava jedál   Údené mäso varíme jeden a pol hodiny na jednej strane a potom rovnako dlho na tej druhej. Kratšiu dobu na zmäknutie, asi o 45 minút menej, potrebuje krkovička, karé a bôčik. Uvarené mäso necháme vychladnúť vo vývare, potom bude šťavnatejšie a nebude...

Viac

—————


Skúste raz cviklu

Vzhľadom nenápadná, netreba však dať na prvý dojem. Menšie bordovo sfarbené buľvy skrývajú v sebe silu vitamínov a minerálov. Preto je cvikla výbornou potravinou na prípravu rôznych druhov zdravých jedál. Ideálny a chutný je i zeleninový šalát, ale aj cviklové pesto či pravý boršč, ktorý varí každý inak.



Kontakt

magazín Doma a Rada


Spôsoby tepelného spracovania

14.08.2011 09:24

Varenie

Celý článok

—————

14.08.2011 09:18

Varenie vo vodnom kúpeli

Celý článok

—————

14.08.2011 09:14

Varenie v pare

Celý článok

—————

14.08.2011 09:09

Blanšírovanie

Celý článok

—————

14.08.2011 09:04

Pošírovanie

Celý článok

—————

14.08.2011 08:59

Varenie v tlakovom hrnci

Celý článok

—————

14.08.2011 08:43

Varenie v mikrovlnnej rúre

Celý článok

—————

14.08.2011 08:36

Varenie vo woku

Celý článok

—————

14.08.2011 08:30

Dusenie

Celý článok

—————