Potraviny
Články
16.04.2017 15:50
Talianska mozarella aj v slovenskej kuchyni
Varenie - Potraviny
Mozarella pochádza z Talianska, ale svojich priaznivcov nachádza na celom svete. V intenciách snahy preberať to najlepšie z inonárodných kuchýň, čo tradičné...
—————
10.04.2017 16:28
Čo o vajíčku možno neviete
Varenie – Potraviny
K sviatkom jari patria už tradične vajcia. Potravina, ktorú nikdy nechýba v chladničke a ktorú takmer denne používame na varenie či priamu konzumáciu. Viete, čo...
—————
22.02.2017 10:09
Objavujeme cviklu
Varenie – Potraviny
Cvikla patrí k historickej klasike v kuchyni a mnohé mladé gazdinky ju vôbec nezvyknú zakomponovať do zásob svojej komory. Kedysi sa z tohto druhu zeleniny...
—————
31.01.2017 11:01
Exotické datle nesklamú
Varenie – Potraviny
Datle sú starodávnou potravinou, ktorá si svoje miesto v jedálničku zachovala dodnes. A svoje pôsobenie rozšírila na celý svet. Už nie je iba bežnou súčasťou...
—————
20.08.2016 09:00
Z kukurice vitálni i zdraví
Varenie – Potraviny
Pulty na trhoviskách sympaticky inšpirujú zlatožltou kukuricou, ktorá patrí k obľúbeným pochúťkam skorej jesene. Je to však aj veľmi zdravá...
—————
Hrozno, hrušku či radšej jabĺčko?
Jesenné ovocie, ktoré práve dominuje na predajných pultoch, je doslova elixírom zdravia. Treba si ho v čerstvom stave dopriať čo najčastejšie, aby sme si riešili viaceré chronické ochorenia. A viete, ktoré plody jesene vás zahrejú najlepšie?
Poznávajte vitamíny
—————
—————
—————
Dôležité minerály
—————
—————
—————