08.05.2014 08:29

Žemľa so salámovou nátierkou

Varenie – Recepty – Studený bufet

 

Saláma ako hlavná ingrediencia pri príprave chutnej nátierky.

 

Ingrediencie:
  • 3 žemle   
  • 200 g salámy   
  • 50 g masla   
  • 50 g taveného syra  
  • 50 ml smotany   
  • horčica   
  • soľ   
  • mleté čierne korenie   
  • cibuľa   
  • zelená petržlenová vňať
Príprava:

Žemle prekrojíme. Salámu olúpeme a odkrojíme 6 tenkých koliesok na obloženie. Zvyšok salámy pokrájame na malé kúsky a vymiešame ju s maslom, smotanou, horčicou, soľou a mletým čiernym korením. Nátierku nanesieme na polovice žemlí, do stredu umiestnime kornútik zo salámy, 2 až 3 kolieska cibule a ozdobíme petržlenovou vňaťou.

 

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada