06.10.2012 09:33

Vyprážaný baklažán

Varenie – Recepty – Zelenina a ovocie

 

Vyprážaný baklažán môže chuťovými vlastnosťami konkurovať klasickému rezňu. A je navyše zdravší.

 

Ingrediencie:
  • 2 väčšie baklažány 
  • hladká múka   
  • 1 vajce 
  • trochu mlieka  
  • strúhanka soľ  
  • olej na vyprážanie

 

Príprava:

Baklažány ošúpeme a nakrájame pozdĺžne na plátky hrubé asi 1,5 cm. Osolíme ich, obalíme v hladkej múke, potom vo vajci rozšľahanom s trochou mlieka a soli a napokon v strúhanke. V rozohriatom oleji ich vypražíme z oboch strán. Podávame so zemiakovou kašou a so zeleninovým šalátom.

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada