03.02.2014 16:33

Uhorky s rybacou nátierkou

Varenie – Recepty – Studený bufet

 

Uhorky s plnkou výraznej rybacej chuti doplnia výborné obložené misy.

 

Ingrediencie:
  • 250 g uhorky   
  • 200 rybacej nátierky  
  • 1 citrón   
  • 1 kapia    
  • zelená petržlenová vňať
Príprava:

Mladú šalátovú uhorku umyjeme, pokrájame na kúsky dlhé 3 cm a z jednej strany vydlabeme do hĺbky 1,5 cm pomocou polievkovej lyžice jadrovník. Potom uhorky naplníme treskou v majonéze alebo nátierkou z údenej makrely a ozdobíme zelenou petržlenovou vňaťou, kúskom kapie a kolieskom citróna. Používame na prípravu obložených mís alebo ako prílohu k studenému pečenému mäsu či k  údeninám.

 

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada