17.05.2013 07:52

Uhorky s bryndzovou plnkou

Varenie – Recepty – Zelenina a ovocie

 

Uhorky aj májová bryndza je už k dispozícii. Čas pre typicky jarné pohostenie.

 

Ingrediencie:
  • 2 šalátové uhorky
  • 100 g bryndze
  • 50 ml mlieka
  • horčica
  • soľ
  • mletá červená paprika,
  • rasca,
  • 2 rajčiaky,
  • 1 väčšia červená cibuľa,
  • zelená petržlenová vňať

 

Príprava:

Uhorky olúpeme a prekrojíme pozdĺžne napoly, lyžicou vyberieme jadrovník a na spodnej časti po dĺžke ich trochu skrojíme, aby ležali pevne na tanieri. Bryndzu, mlieko, horčicu, mletú červenú papriku a rascu vymiešame a zmesou naplníme polovice uhoriek. Potom ich obložíme plátkami rajčiakov a posypeme pokrájanou cibuľkou a petržlenovou vňaťou. Podávame s tmavým chlebom alebo s pečivom.

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada