19.02.2020 15:08

Údené mäso na ihle

Varenie – Recepty – Mäso a ryby

 

Ražniči pre fajnšmekrov s údeným mäsom v kombinácii so slaninou a ananásom.

 

Ingrediencie:
  • 200 g údeného mäsa bez kostí
  • 50 g prerastenej slaniny
  • 3 plátky ananásu
  • 20 malých cibuliek
Príprava:

Údené mäso nakrájame na rovnako veľké kocky, plátky slaniny pozdĺžne prekrojíme napoly a zvinieme. Plátky ananásu zbavíme kôry, zo stredu vykrojíme tvrdé jadro a ananás napokon nakrájame na osminky. Údené mäso, kúsky ananásu, slaninové závitky a malé cibuľky napichujeme striedavo na 4 drevené špajdle. Upečieme vo vyhriatej rúre. Podávame s chlebom alebo so zemiakovým pyré.


 

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada