31.01.2020 14:51

Teľací perkelt

Varenie – Recepty – mäso a ryby

 

Perkelt z teľacieho mäsa je rýchlejšie hotový ako z bravčového, výborne chutí s domácimi haluškami.

 

Ingrediencie:
  • 400 g teľacieho mäsa z pliecka
  • olej
  • 1 väčšia cibuľa
  • 30 g hladkej múky
  • mletá červená paprika
  • rasca
  • soľ
Príprava:

Nadrobno nasekanú cibuľu speníme na oleji, pridáme mäso pokrájané na kocky a tiež mletú červenú papriku, soľ i rascu. Premiešame, popražíme, podlejeme trochou vody a dusíme domäkka. Hotový perkelt poprášime múkou a krátko povaríme. Podávame s haluškami, prípadne s ryžou alebo tarhoňou a s uhorkovým šalátom.

 

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada