20.02.2020 16:42

Tatarák z lososa

Varenie – Recepty – Mäso a ryby

 

Tatarák z lososa je skutočná pochúťka pre všetkých milovníkov rýb.


Ingrediencie:
  • 400 g filety z lososa
  • 2 šalotky
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 1 lyžička dijonskej horčice
  • soľ
  • mleté biele korenie
  • kôpor
  • citrónová šťava
Príprava:

Z lososa podľa potreby stiahnite kožu, vyberte väčšie kosti a mäso naškriabte alebo nakrájajte na maličké kocky. Postupne primiešavajte nadrobno nasekanú šalotku, olej, horčicu, citrónovú alebo limetkovú šťavu a nakoniec dochuťte soľou a korením. Servírujte s nasucho opekanými kúskami bagety dozdobené nasekaným kôprom.

Pri podávaní môžeme natrieť vrstvou majonézy a posypať pokrájanou mladou cibuľkou.

 

redakcia Doma a Rada, FOTO: www.pixabay.com

 

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada