08.02.2014 17:22

Švajčiarsky rezeň

Varenie – Recepty – Mäso a ryby

 

Teľacie alebo bravčové mäso plnené šunkou a syrom chutí najlepšie s tatárskou omáčkou.

 

Ingrediencie:
  • 4 bravčové alebo teľacie rezne   
  • 80 g šunky  
  • 80 g syra (eidam)    
  • soľ  
  • olej na potretie

 

Príprava:

Rezne naklepeme, mierne osolíme a na každý rezeň položíme plátok šunky a plátok syra. Šunka ani syr nemajú presahovať okraje rezňa. Potom ho preložíme na polovicu, kraje spojíme naklepaním, aby syr nevytiekol, potrieme ich olejom a na panvici opečieme. Podávame s hranolčekmi a s tatárskou omáčkou alebo so zeleninovým šalátom.

 

—————

Späť


Kontakt

magazín Doma a Rada