17.11.2011 15:47

Šťuka na rasci

Varenie - Recepty - Mäso a ryby

 

Šťuka je parádna ryba, ktorá nepotrebuje náročné recepty s množstvom ingrediencií. Stačí málo, aby chutila veľmi.

 

Ingrediencie:
  • asi 500 g mäsa zo šťuky 
  • soľ 
  • rasca  
  • maslo

 

Príprava:

Očistenú a vypitvanú rybu umyjeme a pokrájame na porcie. Tie osolíme, posypeme rascou a vnútornú časť potrieme maslom. Porcie ryby poukladáme vnútornou časťou smerom nahor na rozohriaty grilovací rošt. Po 4 minútach grilovania porcie obložíme kúskami masla, potom ich otočíme a grilujeme opäť 4 minúty. Ryba potrebuje na prípravu skutočne krátky čas. Podávame ju so zemiakmi.

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada