06.07.2020 16:06

Studená polievka z hydinového vývaru

Varenie - Recepty – Polievky

 

Ideálna polievka pre horúce letné dni. Zbytočne nezohrieva, skôr osvieži a dodá potrebné tekutiny.

 

Ingrediencie:
  • 1,5 l slepačieho vývaru
  • 100 g uvareného mäsa zo sliepky
  • 80 g vareného alebo konzervovaného hrášku
  • soľ
Príprava:

Slepačí vývar zbavíme tuku a dáme do chladničky schladiť. Na tanier alebo do kotlíka dáme lyžicu uvareného a pokrájaného slepačieho mäsa, lyžicu uvareného alebo konzervovaného zeleného hrášku a zalejem vychladnutým slepačím vývarom. Môžeme podávať s pečivom z lístkového cesta.

—————

Späť


Diskusia k článku

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada