13.06.2011 18:43

Špargľové závitky

Varenie – Recepty – Zelenina a ovocie

 

Skúste raz špargľu. Táto lahodná zelenina so šunkou, kečupom a petržlenovou vňaťou uspokojí aj náročných stravníkov.

 

Ingrediencie:
  • 250 g uvarenej špargle
  • 150 g šunky
  • 4 lyžice rajčiakového pretlaku
  • 2 lyžice strúhaného syra
  • 30 g masla
  • 20 g strúhanky
Príprava:

Plátky šunky potrieme zmesou rajčiakového pretlaku so syrom a uložíme na ne odkvapkanú uvarenú špargľu, zavinieme do závitkov a uložíme ich do ohňovzdornej misy vymastenej maslom. Závitky ešte potrieme maslom a posypeme strúhankou. Upečené ozdobíme plátkami vajca uvareného natvrdo, petržlenovou vňaťou a sezónnou zeleninou. Podávame so zemiakmi alebo bielym chlebom.

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada