24.08.2013 08:31

Špagety s duseným mäsom

Varenie – Recepty – Mäso a ryby

 

Cestovina a mäso je ideálna kombinácia. Príprava špagiet s duseným bravčovým alebo baraním mäsom je jednoduchá.

 

Ingrediencie:
  • 250 g špagiet   
  • 50 g masla   
  • 300 g bravčového alebo baranieho mäsa    
  • lyžica oleja  
  • ½ cibule   
  • soľ   
  • mleté čierne korenie   
  • 1 lyžica rajčiakového pretlaku    
  • 1 strúčik cesnaku    
  • 70 g strúhaného syra

 

Príprava:

Špagety uvaríme v osolenej vode s trochou oleja domäkka. Na oleji alebo na masti speníme nadrobno posekanú cibuľu, pridáme na malé kúsky pokríjané mäso, osolíme ho a okoreníme, pridáme rozotrený cesnak i rajčiakový pretlak a udusíme domäkka. Počas dusenia podlievame vodou. Horúce špagety zmiešame s čerstvým maslom a s uduseným mäsom a podávame posypané strúhaným syrom. 

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada