13.10.2012 16:30

Rozmarín jedlo úžasne prevonia

Varenie - Príprava jedla

 

Rozmarín je silno aromatická bylinka, ktorá je obľúbená nielen v našej, ale obzvlášť v stredozemnej kuchyni.

Viete, ako sa dá využiť pri príprave jedál, v ktorých receptúrach sa najlepšie zaskvie? Ak napríklad pečieme zemiaky, svojskú chuť im dodá práve čerstvý alebo sušený rozmarín. A ponúkame aj vskutku zaujímavý tip. Konáriky rozmarínu zbavené lístkov môžeme použiť na prípravu špízov. Sú dosť pevné na to, aby sme na ne napichali kúsky mäsa, zeleniny, zemiakov a slaniny. Takto všetky ingrediencie počas pečenia výborne absorbujú výraznú arómu bylinky a výsledný efekt bude skutočne výnimočný.

 

redakcia Doma a Rada, FOTO: www.pixabay.com

 

—————

Späť


Diskusia k článku

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada