30.05.2013 08:25

Rezance s praženicou

Varenie – Recepty – Bezmäsité jedlá

 

Rýchla večera, ktorá poteší všetkých, ktorí preferujú najmä cestovinové jedlá.

 

Ingrediencie:
  • balíček širších rezancov    
  • masť alebo olej     
  • 5 vajec    
  • 100 g údenej slaniny    
  • soľ
Príprava:

Najprv si v osolenej vode uvaríme rezance a necháme ich odkvapkať. Vo väčšej rajnici rozohrejeme olej alebo masť, prilejeme rozbité vajcia, osolíme a na miernom ohni miešame, kým sa nezrazia. Teplé rezance dáme na praženicu a premiešame a podľa chuti ešte osolíme. Podávame s pokrájanou a opraženou slaninkou.

 

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada