31.10.2013 16:42

Rezance na bernský spôsob

Varenie – Recepty – Bezmäsité jedlá

 

Rýchla a výdatná večera, ktorú môžeme pripraviť aj zo zvyškov cestoviny, ktorá nám zostala po obede.

 

Ingrediencie:
  • 400 g širokých rezancov  
  • 50 g masla   
  • 4 vajcia  
  • 4 plátky varenej šunky  
  • 100 g nakladaných šampiňónov alebo kuriatok  
  • 2 rajčiaky
Príprava:

Rezance uvaríme a pomastíme roztopeným maslom. Potom ich uložíme na misu. Navrch rozložíme opečené plátky šunky a na každý položíme jedno volské oko, ktoré sme si opiekli na oleji z opraženej šunky. Ako prílohu servírujeme vydlabané polovice rajčiakov naplnené nakladanými hubami.

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada