12.07.2013 08:27

Rajčiaky s rybou

Varenie – Recepty - Zelenina a ovocie

 

Plnené paradajky môžu byť vhodnou studenou večerou v horúcich mesiacoch.

 

Ingrediencie:
  • 4 väčšie rajčiaky  
  • 60 g konzervovanej ryby   
  • 1 cibuľa   
  • 2 vajcia   
  • olej   
  • 1 citrón    
  • mleté čierne korenie   
  • soľ  
  • pažítka
Príprava:

Väčšie tvrdé rajčiaky umyjeme, odrežeme z ich vršku asi tretinu a lyžičkou vyberieme dužinu, ktorú dáme do misky. K dužine pridáme čisté mäso z konzervovanej ryby, citrónovú šťavu, jedno vajce uvarené natvrdo a posekané na kúsky, trochu oleja, pokrájanú cibuľu, soľ i mleté čierne korenie a všetko zľahka premiešame. Zmesou naplníme vydlabané rajčiaky a ozdobíme osminkou natvrdo uvareného vajca, kúskom citrónového plátku a posekanou pažítkou. Podávame s pečivom alebo s tmavým chlebom.

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada