07.09.2012 10:19

Puding na spôsob kokosovej pannacotty

Varenie – Recepty – Múčniky

 

Exotická verzia pudingu pre priaznivcov ananásu.

 

Ingrediencie:
  • ananásový kompót (hmotnosť po odkvapkaní asi 340 g)
  • 100 ml smotany na šľahanie
  • 100 g horkej čokolády
  • 1 balíček pudingu s kokosovou príchuťou
  • 40 g cukru
  • 500 ml mlieka

 

Príprava:

Na prípravu pannacotty najprv necháme kompót na sitku odkvapkať, ananás nakrájame na malé kúsky. Smotanu na šľahanie uvedieme do varu a rozpustíme v nej čokoládu. Vymiešame dohladka a rozdelíme na dno pohárov. V chladničke necháme stuhnúť.  Puding uvaríme s cukrom a mliekom podľa návodu na obale a opatrne ním zalejeme čokoládovú vrstvu tak, aby sa čokoláda nerozpustila. Necháme vychladnúť. Povrch pohárov ozdobíme ananásom.

 

FOTO: droetker

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada