07.09.2012 10:19
Puding na spôsob kokosovej pannacotty
Varenie – Recepty – Múčniky
Exotická verzia pudingu pre priaznivcov ananásu.
Ingrediencie:
ananásový kompót (hmotnosť po odkvapkaní asi 340 g)
- 100 ml smotany na šľahanie
- 100 g horkej čokolády
- 1 balíček pudingu s kokosovou príchuťou
- 40 g cukru
- 500 ml mlieka
Príprava:
Na prípravu pannacotty najprv necháme kompót na sitku odkvapkať, ananás nakrájame na malé kúsky. Smotanu na šľahanie uvedieme do varu a rozpustíme v nej čokoládu. Vymiešame dohladka a rozdelíme na dno pohárov. V chladničke necháme stuhnúť. Puding uvaríme s cukrom a mliekom podľa návodu na obale a opatrne ním zalejeme čokoládovú vrstvu tak, aby sa čokoláda nerozpustila. Necháme vychladnúť. Povrch pohárov ozdobíme ananásom.
FOTO: droetker
—————