04.08.2015 15:47
Prsia z moriaka s hubami
Varenie – Recepty – Mäso a ryby
Pochúťka z morčacieho mäsa a šampiňónov pripravená v alobale.
Ingrediencie:
400 g morčacích pŕs
- soľ
- mletá červená paprika
- mleté čierne korenie
- 1 stredne veľká cibuľa
- 200 g šampiňónov z konzervy
- 20 g roztopeného masla
- 1 lyžička worcesterskej omáčky
- maslo
- alobal
Príprava:
Umyté prsia z moriaka pokrájame na menšie kúsky. Pridáme soľ, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku, nadrobno posekanú cibuľu, pokrájané šampiňóny, roztopené maslo a worcesterskú omáčku a dobre premiešame. Zmes rozdelíme na 4 porcie. Každú uložíme na alobal pomastený maslom a zabalíme ju tak, aby z balíčka nevytiekla šťava. Poukladáme na plech a dáme na 30 minút do vyhriatej rúry. Po upečení balíčky rozrežeme a mäso naservírujeme s ryžou.
—————