04.08.2015 15:47

Prsia z moriaka s hubami

Varenie – Recepty – Mäso a ryby

 

Pochúťka z morčacieho mäsa a šampiňónov pripravená v alobale.

 

Ingrediencie:
  • 400 g morčacích pŕs   
  • soľ   
  • mletá červená paprika  
  • mleté čierne korenie  
  • 1 stredne veľká cibuľa    
  • 200 g šampiňónov z konzervy   
  • 20 g roztopeného masla  
  • 1 lyžička worcesterskej omáčky 
  • maslo
  • alobal
Príprava:

Umyté prsia z moriaka pokrájame na menšie kúsky. Pridáme soľ, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku, nadrobno posekanú cibuľu, pokrájané šampiňóny, roztopené maslo a worcesterskú omáčku a dobre premiešame. Zmes rozdelíme na 4 porcie. Každú uložíme na alobal pomastený maslom a zabalíme ju tak, aby z balíčka nevytiekla šťava. Poukladáme na plech a dáme na 30 minút do vyhriatej rúry. Po upečení balíčky rozrežeme a mäso naservírujeme s ryžou.

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada