11.06.2011 14:54

Plnený pstruh

Varenie – Recepty – Mäso a ryby

 

Rýchly a nenáročný recept, podľa ktorého si pstruha pripraví aj menej skúsený kuchár. Použiteľné v panelákovej kuchyni i v záhrade na grile.

 

Ingrediencie:
  • 4 menšie pstruhy
  • soľ
  • mletá červená paprika
  • 120 g údenej slaniny
  • masť
  • alobal
  • na ozdobu citrón, rajčiak, červená cibuľa
Príprava:

Pstruhy očistíme a zvnútra i zvonku osolíme. Potom ich posypeme mletou červenou paprikou a do brušnej dutiny vložíme plátky slaniny. Alobal pomastíme, dáme naň pripravené pstruhy a každého samostatne zabalíme tak, aby pri pečení nevytiekla šťava. Zabalené pstruhy poukladáme na suchý plech a vo vyhriatej rúre pečieme asi 20 minút. Podávame s varenými zemiakmi a šalátom prizdobené cibuľkou, citrónom a kúskom rajčiaka.

 

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada